Erdemir ürünleri doğrudan alınacak

04.09.2008
  •  A 
Türkiye'nin tek entegre yassı çelik üreticisi olan ERDEMİR ürün sipariş ve satışlarının yüzde 95’ini, Stok Satışların ise tamamını doğrudan internet üzerinden “doğrudan satış” şekline dönüştürdü.

3 milyon ton/yıl düzeyinde ham çelik üretim kapasitesi ile halen Türkiye'nin en büyük demir çelik kuruluşu ve tek entegre yassı çelik üreticisi olan ERDEMİR (Ereğli Demir ve Çelik Fab. T.A.Ş), ürün sipariş ve satışlarının yüzde 95’ini, Stok Satışların ise tamamını doğrudan internet üzerinden “doğrudan satış” şekline dönüştürdü.

 

Uluslararası kalite standartlarında levha, sıcak ve soğuk haddelenmiş sac ile kalay, krom ve çinko kaplamalı sac üreten Erdemir’in “doğrudan satış” yöntemi ile ilgili Oda üyelerini bilgilendiren Aliağa Ticaret Odası Başkanı Adnan Saka, “Ülkemizin önde gelen demir üreticilerinden ERDEMİR, bir süre önce yeniden yapılanma çalışması başlatarak Bölge Müdürlüklerinin işlev ve çalışmalarında değişikliğe gitmiş, bu çalışmaların bir sonucu olarak ürün sipariş ve satışlarının yüzde 95’ini, Stok Satışların ise tamamını doğrudan internet üzerinden (doğrudan satış) şekline dönüştürdü. Erdemir’in ürettiği ürünlere ihtiyaç duyan üyelerimiz www.erdemironline.com internet sitesine girerek işlemlerini başlatabilmektedir.” Dedi.

 

Aliağa Ticaret Odası Başkanı Adnan Saka; “Erdemir; Kalın Levha, Sıcak Haddelenmiş Rulo ve Sac,  Soğuk Haddelenmiş Rulo ve Sac, Galvanizli Rulo ve Sac, Kalay -Krom Kaplı Rulo ve Sac üretimi yapıyor.  Yeni uygulamaya göre; ERDEMİR ürünlerini almak isteyen üyelerimiz,  www.erdemironline.com internet sitesinden ücretsiz üye olarak bir kereliğine gerekli evrakları bölge Müdürlüğüne teslim ederek, internet üzerinden doğrudan ürün siparişi verebiliyor.  İnternet sitesi vasıtasıyla Satın aldıkları ürünler ve vermiş oldukları siparişler hakkındaki detaylı bilgileri, gerçekleştirdikleri işlemlere ait finans bilgilerini, ürünlere ait fiyat ve teknik bilgileri içeren raporları takip edebilmektedirler. Müşteriler; özürlü ürün başvurularını kendileri yapıp takip edebilmekte, ürün taleplerini verebilmekte ve ERDEMİR tarafından açık artırma veya kapalı zarf ihaleleri ile satılmakta olan stoktaki ürünlere teklif vererek satın alabilmektedirler” dedi.

 

Aliağa Ticaret Odası Başkanı Adnan Saka, Erdemir’in ürettiği ürünlere ihtiyaç duyan oda üyelerinin ürünlere ilişkin katalogları www.erdemironline.com veya www.alto.org.tr/erdemir.zip adresinden indirilebileceğini kaydetti.