Üyemiz Mustafa Erdil’i kaybettik

31.08.2008
Aliağa Ticaret Odası Başkanı Adnan Saka, Oda üyesi ve Gemi Geri Dönüşüm Sanayicileri Derneği 2. Başkanı işadamı Mustafa Erdil’in vefatından derin üzüntü duyduğunu bildirdi.

Mustafa Erdil’in başarılı bir işadamı olduğu kadar kente duyarlı bir kişi olarak Aliağa’ya önemli katkılar sağladığını kaydeden Saka, “Aliağa’ya ve ülkemize büyük hizmetler verebilecek İyi bir dostumuzu genç yaşta yitirdik. Çok üzüntülüyüz. Az da olsa İspanya’dan umutlu bir haber gelmesini bekliyorduk Ama olmadı. Talihsiz bir uçak kazası sonucu çok sevdiğimiz dostumuzu kaybettik. Böylesi durumlarda bir şeyler söyleyebilmek çok zor. Ancak, şunu söyleyebilirim; Aliağa’ya çok değerli hizmetler yapmış sanayinin ve gemi söküm sektörünün gelişmesine çok büyük katkıları olmuş, istihdam sağlamış, kişiliğiyle her zaman toplumda yer etmiş bir insandı. Aliağa sanayi ve ticaret camiası olarak üzüntülerimizi tarif etmekte zorlanıyoruz.

Mustafa Erdil kardeşimize Cenab-ı Allah’dan rahmet; Günlerdir büyük acılar çeken ailesi ve yakınlarına başsağlığı ve sabır diliyorum. Aliağa ve Kula halkına başsağlığı diliyorum.” Dedi.

CENAZE PROGRAMI

Gemi Geri Dönüşüm Sanayicileri Derneği, Mustafa Erdil’in cenazesinin 1 Eylül 2008 Pazartesi (Yarın) Aliağa Merkez Camiinde öğle namazını müteakip kılınacak cenaze namazının ardından doğum yeri olan Kula’ya götürüleceğini ve İkindi namazını müteakip kılınacak cenaze namazının ardından Kula’da defnedileceğini açıkladı.