İspanya’dan iyi haber bekliyoruz

22.08.2008
  •  A 
"Mustafa Erdil, Odamız üyesi Dört El Gemi Söküm firması sahibi ve çok iyi bir dostumuzdur. Umarız biran önce Mustafa Erdil arkadaşımızın hayatta ve sağlıklı olduğu bilgisini alırız."

İspanya'nın başkenti Madrid'deki Barajas Havaalanı'nda dün kalkış sırasında düşen uçak yolcu listesinde yer alan Türk yolcunun Aliağa Ticaret Odası üyesi Mustafa Erdil olduğunun belirtilmesi ilçede endişeli bir bekleyişe yol açtı.

 

Konuyla ilgili bir değerlendirme yapan Aliağa Ticaret Odası Başkanı Adnan Saka, İspanya’da düşen uçak yolcu listesinde adı bulunan ancak, şu ana kadar durumu hakkında bir haber alınamayan oda üyesi ve Gemi Geri Dönüşüm Sanayicileri Derneği 2. Başkanı Mustafa Erdil’in sağlık durumu hakkında iyi haberler almayı umduklarını söyledi. 

 

Aliağa Ticaret Odası başkanı Saka, “Mustafa Erdil, Odamız üyesi Dört El Gemi Söküm firması sahibi ve çok iyi bir dostumuzdur. Aynı zamanda çok başarılı bir işadamıdır. İspanya’ya söküm amacıyla gemi almak amacıyla gittiğini ve ispanya’da düşen uçağın yolcu listesinde isminin bulunduğunu öğrendik. Kazada ölen ya da yaralananlar arasında isminin bulunmadığı belirtiliyor. Henüz yolcu listeleriyle ilgili resmi bir açıklama yapılmadı. Aliağa’lılar olarak ispanya’dan umutlu ve iyi haberler almak istiyoruz. İlçe halkı olarak, Aliağa Sanayi ve Ticaret camiası olarak çok endişeliyiz. Çaresiz bir şekilde bekliyoruz. Umarız biran önce Mustafa Erdil arkadaşımızın hayatta ve  sağlıklı olduğu bilgisini alırız.” dedi.