Sofra kebap, Aliağa’da hizmete girdi

17.07.2008
  •  A 

Aliağa'da 20 yılı aşkın bir süredir lokanta işletmeciliği yapan Hacı Ahmet Çatal, Hüseyin Şengezer ve lezzet ustası Mehmet Kocabey, bir araya gelerek Sofra Kebap'ı Aliağalıların hizmetine sundu.

Aliağa'da 20 yılı aşkın bir süredir lokanta işletmeciliği yapan Hacı Ahmet Çatal, Hüseyin Şengezer ve lezzet ustası Mehmet Kocabey, bir araya gelerek Sofra Kebap'ı Aliağalıların hizmetine sundu.

 

Aliağa Onat Kutlar sokak No: 19 adresinde önceki gün hizmete giren Sofra Kebap'ın açılış kurdelesini Aliağa Kaymakamı Emir Osman Bulgurlu, Aliağa Ticaret Odası Başkanı ve TOBB Ticaret Odaları konsey Üyesi Adnan Saka, Aliağa Belediye Başkanı Tansu Kaya, birlikte kesti.

 

Aliağa Esnaf Sanatkarlar Odası Başkanı Hüseyin Ekren, Aliağa Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Osman Savran, köy ve mahalle muhtarları, hakimler, savcılar, daire müdürleri ve bine yakın seçkin davetlilerin  katıldığı açılış töreni palyaço ve çeşitli animasyon gösterileri ile gerçekleşti.

 

Aliağa Ticaret Odası Başkanı Adnan Saka ve Aliağa Kaymakamı Emir Osman Bulgurlu, son derece güzel ve farklı bir mekan açtıkları için işletme sahiplerini kutladı. Açılış kurdelesinin  kesmesinin ardından yaklaşık 400 kişilik salonunu dolduran davetlilere,  lokantada müşteriler için üretilen; dönerden sulu yemeklere kadar tüm çeşitlerin yer aldığı yemeklerden ikram edildi.

 

 

Açılışa katılan tüm davetlilerle tek tek ilgilenen Sofra Kebap'ın sahipleri, lokantacılıkta Aliağa'ya getirdikleri yenilikleri de anlattı.

 

Yemeğin piştiği mutfaktan, tezgahta tabağa konuncaya kadar tüm ortamların kapalı devre kamera ile salonda bulunan dev ekran televizyonda müşterilere canlı olarak izlettiklerini belirten işletme sahiplerinden Hacı Ahmet Çatal “Bu uygulamamız, bildiğim kadarıyla sektörde bir ilk. Müşterilerimiz; yedikleri yemeğin mutfakta nasıl hazırlandığını, nasıl pişirildiğini, nasıl servis edildiğini masasına gelinceye kadar her safhada anında canlı olarak izleyebiliyorlar. Biz tecrübeli kadromuzla sektörde iddialıyız. İnsanlarımız yedikleri yemeğin masalarına gelinceye kadar nasıl hazırlandığını görerek, gönül rahatlığı içerisinde yemesi en doğal hakkıdır” dedi.

 

Ahmet Hacı Çatal, müşterilerin kendilerini salondaki televizyon ekranının yanı sıra   www.sofrakebap.com  internet adresinden de canlı olarak izleyebileceklerini belirtti. Çatal,  her türlü siparişlerini 0232 6169393 - 6165657 nolu telefonların yanı sıra internet ortamından siparis@sofrakebap.com  adresinden de verebileceklerini söyledi.

 

Çorba çeşitlerinden, pide ve lahmacun çeşitlerine, her türlü kebap çeşitlerin sulu yemek çeşitleriyle Aliağalılara 24 saat hizmet vermek için Sofra Kebap'ı açtıklarını belirten Hacı Ahmet Çatal, “Buradan hizmetlerimizi ve ürünlerimizin tamamını sözle anlatmak mümkün değil. Damak tadına düşkün olanların mutlaka Sofra Kebap'a uğramalarını tavsiye ederim” dedi.