Emlak Danışmanları sertifikalarını aldı

02.05.2008
Aliağa Ticaret Odası’nın düzenlediği Emlak Danışmanlığı kursuna katılan ve sınavda başarılı olan 40 kişi sertifikalarını düzenlenen törenle aldı.

Aliağa Ticaret Odası’nın ilçedeki işgücüne eğitim vererek sertifikalandırma çalışmaları kapsamında düzenlenen Emlak Danışmanlığı kursuna katılan ve sınavda başarılı olan 40 kişi sertifikalarını düzenlenen törenle aldı.

Aliağa Ticaret Odası Seminer Salonunda düzenlenen sertifika törenine Aliağa Ticaret Odası Başkanı Adnan Saka, Aliağa Ticaret Odası Meclis Başkanı Ö.Turgut Oğuz, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Abdullah Yılmaz, TÜPRAŞ Aliağa Halk Eğitim Merkezi Müdürü Şebnem Çamlıgüney Yörü ve Oda Meclis üyeleri katıldı.

Aliağa Ticaret Odası Başkanı Adnan Saka, törende yaptığı konuşmada; hızlı sanayileşmenin ve buna bağlı olarak büyümenin yaşandığı Aliağa’da her alanda nitelikli ve sertifikalı insan gücüne ihtiyaç bulunduğunu söyledi. Aliağa Ticaret Odası’nın yıllardır Eğitim ve sertifika programlarına büyük önem verdiğini kaydeden Saka, “Oda olarak sürdürdüğümüz eğitim faaliyetlerini İlçe Milli Eğitim Müdürlüğümüz ve TÜPRAŞ Halk Eğitim Merkezi İşbirliğimizle devam ettiriyoruz. Bizlere eğitim sürecimizde katkılarını ve desteklerini esirgemeyin İlçe Milli Eğitim Müdürlüğümüz ve TÜPRAŞ Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğümüze teşekkür ediyorum. Bugün emlak danışmanlığı kursumuza katılan 40 kursiyerimize MEB onaylı sertifikalarını veriyoruz. Halen İngilizce kurslarımız sürüyor. İlçenin ihtiyacı olduğunu tepsi ettiğimiz her konuda kurs açabilecek durumdayız” dedi.

Konuşmaların ardından geçtiğimiz ay düzenlenen emlak danışmanlığı kursuna katılan 40 kursiyere sertifikaları Oda yönetim kurulu Başkanı Adnan Saka, Meclis Başkanı Ömer Turgut Oğuz ve meclis üyeleri tarafından dağıtıldı.

Fotoğraflar: Foto 1 , Foto 2 , Foto 3 , Foto 4