Selim Altuntaşoğlu vefat etti

17.04.2008
Aliağa Ticaret Odası Disiplin Kurulu Başkanı işadamı Selim Altuntaşoğlu (58) vefat etti. Geçtiğimiz yıl Kasım ayından bu yana Akciğer kanseri tedavisi görüyordu

Aliağa Ticaret Odası Disiplin Kurulu Başkanı işadamı Selim Altuntaşoğlu (58) vefat etti. Geçtiğimiz yıl Kasım ayından bu yana Akciğer kanseri tedavisi gören Altuntaşoğlu, amansız hastalık sonucu dün gece yaşamını yitirdi.

Aliağa Ticaret Odası’nda Meclis ve Yönetim Kurulu üyeliklerinde bulunan, halen Aliağa Ticaret Odası Disiplin kurulu başkanlığı görevini sürdürmekte olan Altuntaşoğlu, Aliağa’nın sevilen işadamlarındandı. Uzun süre İzmir’de özel bir hastanede tedavi gören Altuntaşoğlu, dün gece evinde tüm çabalara karşın yaşama gözlerini yumdu.

10 Mayıs 1950 Denizli Çivril doğumlu olan Selim Altuntaşoğlu, evli ve iki çocuk babasıydı. Sel Plastik A.Ş ve Yeni Eczane sahibi olan Altuntaşoğlu, bugün öğle namazını müteakip Aliağa Merkez Camiinde kılınacak cenaze namazının ardından defnedilecek.

Aliağa Ticaret odası yönetim kurulu Başkanı Adnan Saka, vefat nedeniyle büyük üzüntü duyduğunu ifade ederek, “Odamız disiplin kurulu başkanı olan Selim Altuntaşoğlu, Aliağa’nın ve odamızın bugünlere gelmesinde büyük katkıları olmuş, çok değerli bir işadamı ve arkadaşımızdı. Vefatından derin üzüntü duydum. Merhuma Allah’dan rahmet, başta ailesi ve yakınları olmak üzere tüm sevenlerine ve Odamız camiasına başsağlığı diliyorum” dedi.