Borsa Tescil işlemi 21 Mart Cuma günü

18.03.2008
Aliağa ve çevresindeki Borsa üyelerinin tescil işlemlerinin ayda bir gün Aliağa Ticaret Odası'nda yapılması kapsamında 21 Mart 2008 Cuma günü borsa tescil işlemleri gerçekleştirilecek.

Borsa Tescil İşlemleri 21 Mart Cuma günü Aliağa Ticaret Odası'nda yapılacak.

Aliağa ve çevresindeki Borsa üyelerinin Borsa tescil işlemlerinin ayda bir gün Aliağa Ticaret Odası'nda yapılması kapsamında 21 Mart 2008 Cuma günü borsa tescil işlemleri gerçekleştirilecek.

Aliağa Ticaret Odası'ndan yapılan açıklamada, İzmir Ticaret Borsası ile Aliağa Ticaret Odası arasındaki işbirliği sonucu ayda bir kez Aliağa'da yapılan borsa tescil işlemlerinin bu ay 21 Mart 2008 Cuma günü 10.30 ile 15.00 saatleri arasında yapılacağı kaydedildi.

Açıklamada, “Konuyla ilgili üyelerimizin, esnaf ve ticaret erbabının söz konusu tarihte Aliağa'da tescil işlemlerini yaptırmaları,  İzmir'e gitmek zorunda kalarak oluşabilecek zaman ve iş kaybını önleyecektir.” Denildi.