TOBB'dan Futbol Şöleni turnuvası

13.03.2008

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği tarafından, odalar arasında dayanışmayı arttırmak amacıyla futbol turnuvası düzenlendi. TOBB Oda/ Borsa Futbol Şöleni 15 Mart Cumartesi günü başlayacak ve 30 Mayıs 2008 tarihinde Ankara’da üçüncülük ve şampiyonluk maçlarının oynanmasıyla sona erecek. Turnuvanın ilk gününde, 5 grupta yer alan Aliağa Ticaret Odası, İzmir Ticaret Borsası ile karşılaşacak. Grup maçları tek maç eleme usulünde yapılacak. Karşılaşmalarda Oda ve borsaların meclis üyeleri ile azami 2 personel yer alabilecek.

TOBB Futbol şöleni, Türkiye genelinde 16 grupta gerçekleşecek. Turnuvada İzmir, 5. grupta yer alıyor. 5. Grubun ilk karşılaşmaları 15 Mart Cumartesi günü İzmir Ekonomi Üniversitesi Halı Sahasında yapılacak.

Turnuvanın İzmir grubunda 15 Mart Cumartesi günü ilk maç Saat 12.00’de Turgutlu Ticaret Sanayi Odası ile Ege Bölgesi Sanayi Odası arasında oynanacak. Saat 14.00’de ise grubun iddialı takımlarından Aliağa Ticaret Odası, İzmir Ticaret Borsası ile karşılaşacak. Aynı gün saat 16.00 da Akhisar Ticaret Borsası ile İzmir Ticaret Odası Karşılaşacak. Turnuvada 22 mart Cumartesi günü İzmir Ticaret Borsası -Aliağa Ticaret odası maçının galibi ile Akhisar Ticaret Borsası- İzmir Ticaret Odası maçının galibi karşılaşacak. Grupta liderlik karşılaşması ise 29 Mart Cumartesi günü saat 14.00’de oynanacak.

Aliağa Ticaret Odası genel Sekreteri Takdir Yarış, turnuvanın TOBB çatısı altındaki oda ve borsalar arasındaki dayanışma ve işbirliğini geliştireceğini ifade ederek, “Oda olarak Sportif ve sosyo kültürel faaliyetler içinde olmaya çalışıyoruz. TOBB Futbol Şöleninin de fair play ruhu içinde güzel maçlara sahne olacağını düşünüyoruz. Oda olarak ilk karşılaşmamızda İzmir Ticaret Borsası ile karşılaşacağız. İzmir grubunda birbirinden güçlü takımlar var. Biz de maçlarda iddiamızı ortaya koyacağız” dedi.