Ersan Akyıldız'ı kaybettik

06.03.2008
Aliağa’nın köklü ailelerinden olan Trabzonlu Merhum Mehmet Akyıldız’ın en büyük oğlu ve Ticaret Odası Muhasebe Memuru Sezen Akyıldız'ın babası Ersan Akyıldız (53) vefat etti.

Aliağa Ticaret Odası Muhasebe memuru Sezen Akyıldız’ın babası Ersan Akyıldız’ın cenazesi dün Aliağa Merkez Camii’nde ikindi namazının ardından kılınan cenaze namazı sonrası Aliağa Kabristanlığı’ndaki Aile Mezarlığında toprağa verildi.

Aliağa’nın köklü ailelerinden olan Trabzonlu Merhum Mehmet Akyıldız’ın en  büyük oğlu olan Ersan Akyıldız (53), 4 Mart günü öğle üzeri aniden rahatsızlandı. Ardından Ege Üniversitesi Hastanesine tedavi altına alınan Akyıldız,  burada yapılan tüm müdahalelere karşın kurtarılamayarak geçtiğimiz akşam yaşamını yitirdi.

Ersan Akyıldız’ın cenazesi dün Aliağa Merkez Camiinde ikindi namazını ardından kılınan cenaze namazı sonrası Aliağa Kabristanlığındaki Aile Mezarlığında sevenleri tarafından toprağa verildi.

Aliağa’nın sevilen kişiliklerinden birisi olan Ersan Akyıldız, Uğur ve Cengiz Akyıldız ile Aliağa Ticaret Odası Başkanı Adnan Saka’nın eşi Sabriye Saka’nın kardeşiydi. Nurnişan Akyıldız ile evli olan Ersan Akyıdız, Sezen ve Seda Akyıldız’ın da babalarıydı.

Aliağa Ticaret Odası olarak olarak Merhuma Allah’dan rahmet, Muhasebe Memurumuz Sezen Akyıldız ve ailesine, tüm sevenlerine sabır ve başsağlığı diliyoruz.