İngilizce dil kursumuz başlıyor

03.03.2008
Aliağa Ticaret Odası ile TÜPRAŞ Aliağa Halk Eğitimi Merkezi arasında geçtiğimiz ay imzalanan işbirliği protokolü kapsamında gerçekleştirilen programları Orta düzey İngilizce dil eğitimiyle devam ediyor.

Aliağa Ticaret Odası ile TÜPRAŞ Aliağa Halk Eğitimi Merkezi arasında geçtiğimiz ay imzalanan işbirliği protokolü kapsamında gerçekleştirilen ve Emlak danışmanlığı ile başlayan eğitim programları Orta düzey İngilizce dil eğitimiyle devam ediyor.

Aliağa Ticaret Odası binasında yapılacak olan İngilizce eğitimine her yaştan kursiyer katılabilecek.

Aliağa Ticaret Odası’ndan yapılan açıklamaya göre, Halk Eğitim Merkezi ile süren işbirliği protokolü kapsamında, Aliağa’nın ihtiyacı olan nitelikli işgücü potansiyelini oluşturmak amacıyla başlatılan eğitimlere İngilizce dil eğitimiyle devam edilecek. 5 Mart 2008 Çarşamba günü saat 18.00’de başlayacak olan kurs, 3 ay sürecek.

Toplam 128 saat dil eğitimi görecek olan kursiyerler hafta içi her gün 2 saat boyunca Ticaret Odası’nda eğitim görecek. Katılım ücretinin 100 YTL olduğu kursa kayıt işlemleri Aliağa Ticaret odası’nda yapılıyor.

“Orta düzey İngilizce” eğitimine katılmak isteyenler Aliağa Ticaret Odası’nın 0232 6164151 (dahili 18) ve 0533 4161457 nolu telefonları ile bilgi@alto.org.tr mail adresinden bilgi alabiliyor.

Aliağa Ticaret Odası önümüzdeki hafta eğitim programlarına Bilgisayarlı Muhasebe kursunu başlatarak devam edecek.