Aliağa'da Borsa hizmetine büyük ilgi

17.02.2008

Aliağa Ticaret Odası ile İzmir Ticaret Borsası işbirliği sonucu Borsa üyelerine Aliağa’da tescil hizmeti verilmeye başlandı. Uygulamanın ilk gününde çok sayıda ticaret erbabı ve esnaf İzmir’e gitmek zorunda kalmadan Borsa tescil İşlemlerini kısa sürede yatırdı.

Aliağa Ticaret Odası ile İzmir Ticaret Borsası arasında yapılan işbirliğiyle, Aliağa ve çevresindeki borsa üyelerinin tescil işlemlerinin ayda bir gün Aliağa Ticaret Odası’nda yapılması olanağı sağlanmasının ardından uygulamanın ilk günü çok sayıda esnaf ve ticaret erbabı İzmir’e gitmeden işlemlerini Aliağa’da yaptırdı. Borsa tescil hizmeti vermek üzere Aliağa Ticaret Odası’na gelen İzmir Ticaret Borsası uzmanları, büyük bir ilgiyle karşılaştı. Tescil işlemlerini yapan ve başvuru sahiplerinin her türlü sorusunu yanıtlayan Borsa yetkilileri, bundan böyle uygulamanın her ay bir gün yapılacağını söyledi.

Aliağa Ticaret Odası Başkanı Adnan Saka, İzmir Ticaret Borsası’nın katkıları sonucu Aliağa ve çevresinde faaliyet gösteren Borsa üyelerine yerinde hizmet verme imkanı sağlandığını ifade ederek, “Geçtiğimiz ay yaptığımız işbirliği çalışmasının ilk uygulama gününde çok sayıda esnaf ve ticaret erbabımızın Odamıza gelerek tescil işlemlerini yaptırmasından dolayı çok memnunuz. Böylece daha önce Borsa tescil işlemi için İzmir’e gitmek zorunda kalarak zaman ve iş kaybının oluşması önlendi. Bundan böyle ayda bir gün Borsa yetkilileri Odamıza gelerek bu işlemleri gerçekleştirecek” dedi.

FOTOĞRAFLAR:

Foto 1: