ALTO'dan Borsa üyelerine yerinde hizmet

11.02.2008

Aliağa Ticaret Odası ile İzmir Ticaret Borsası arasında yapılan işbirliğiyle, Aliağa ve çevresindeki borsa üyelerinin tescil işlemlerinin ayda bir gün Aliağa Ticaret Odası’nda yapılması olanağı sağlandı. İşbirliğiyle, yerinden hizmet verilerek borsa üyelerinin sadece tescil işlemleri için İzmir’e gitme zorunluluğu ortadan kalktı

Geçtiğimiz hafta yapılan Odalar ve Borsalar Müşterek Yönetim Kurulları toplantısında Aliağa Ticaret Odası Başkanı Adnan Saka, hem oda üyesi olup hem de Borsa üyesi olan üyelerin borsa tescil işlemlerinin Aliağa’da yapılması için Borsa başkanlığına yazı yazıldığını, bu konuda kendilerinden destek isteğini dile getirmişti. Bunun üzerine İzmir Ticaret Borsası Başkanı Aydın Kesen de Borsa- Oda işbirliğiyle ayda 1 gün borsa tescil işlemlerinin Aliağa’da yapılacağını söyledi. Uygulama ilk kez 15 Şubat Cuma günü saat 14.00’de başlayacak.

BORSA YETKİLİLERİ 15 ŞUBATTA ALİAĞA TİCARET ODASINDA

Aliağa Ticaret Odası ile İzmir Ticaret Borsası arasında yapılan işbirliği sonucu, borsa tescil işlemlerinin ayda bir gün Aliağa Ticaret Odası’nda yapılması imkanı sağlandı. İşbirliği sonucu ilk olarak 15 Şubat Cuma günü İzmir Ticaret Borsası yetkilileri Aliağa Ticaret Odası’nda borsa tescil işlemlerini yapacak.

İZMİR TİCARET BORSASI’NA TEŞEKKÜR

Konuyla ilgili bilgi veren Aliağa Ticaret Odası Başkanı Adnan Saka, “Gerek üyelerimiz gerekse de Odamıza üye olmayan vatandaşlarımız, borsa tescil işlemlerini yaptırmak üzere İzmir’e gitmek zorunda kalmalarının büyük zaman ve maddi kayıp oluşturduğunu, bu hizmetin Aliağa’da verilmesi halinde yerinde hizmet sayesinde üreticiye büyük kolaylık sağlanacağını ifade etmekteydiler. Bunun üzerine İzmir Ticaret Borsamızla yaptığımız görüşmeler neticesinde bu hizmeti ayda 1 gün Aliağa’da verilmesi hususunda karara vardık. Bölgemizdeki, yerinden hizmet alma talebimize olumlu yaklaşan İzmir Ticaret Borsası’nın değerli başkanı sayın Aydın Kesen ve yönetim kuruluna teşekkür ediyoruz” Dedi.

Aliağa Ticaret Odası Başkanı Saka, Aliağa ve çevresindeki Borsa üyelerinin 15 Şubat Cuma günü saat 14.00’den itibaren Odaya gelerek işlem yaptırabileceklerini hatırlattı.