Aliağa'da Saka'ya güvenoyu verildi

16.03.2005
Aliağa Ticaret Odası Seçimleri'nde meslek komitelerinin 88, meclisin ise 20 üyesi belirlendi.

Ticaret Odası Seçimleri'nde meslek komitelerinin 88, meclisin ise 20 üyesi belirlendi. Aliağa Ticaret Odası'nda 2005-2009 dönemi meslek komitesi ve meclis üyesi seçimleri dün yapıldı. Aliağa Ticaret Odası konferans salonunda yapılan seçimlerde 9 meslek komitesine 88 üye ile 20 meclis üyesi belirlendi. Tek liste halinde gidilen seçimde Adnan Saka'nın ekibi meclise firesiz girdi.

Adnan Saka, "Geçmişte olduğu gibi bu yeni başkanlık dönemimde de üyelerimizin ekonomik, sosyal, kültürel ve mesleki gelişmelerine katkıda bulunmak için çağdaş yönetim modelleriyle odanın hizmetlerine yön vereceğiz" dedi.

Aliağa'nın Ege ve Türkiye ekonomisi için stratejik öneme sahip bir ilçe olduğunu belirten Adnan Saka, "Bölgemizdeki demir-çelik, gemi söküm, petrokimya, LPG-LNG depolama tesisleri ile doğalgaz çevrim santralının yer aldığı ilçemiz Doğu Akdeniz'de ticaretin yeni kalbi olacaktır" diye konuştu.

Sakin geçti

Demokratik ve sakin bir seçim gerçekleştirdiklerinin altını çizen Saka şöyle konuştu: "Bunun için tüm üyelerimize yürekten teşekkür ediyorum. Türkiye gibi büyük yapısal dönüşüm yapmak zorunda olan bir ülkede, örgütlenmeyi sağlayan, üyelerinin kalite standartlarını yükselten, hizmet üreten ve çağdaş dünyadan çözümler sunan meslek odalarının üyelerini iyi temsil etmesi gerekiyor. Aliağa Ticaret Odası yönetimi olarak biz de bu inançla bir dönem daha çalışmalarımızı aynı şevkle yapacağız."

İŞTE GÖREVE GELENLER

Aliağa Ticaret Odası'nın yeni meclis üyeleri:

Adnan Saka, Turgut Oğuz (Doğan Nakliyat Plastik San.Tic.Ltd.Şti), Erol Güngör (ER-ME Taşımacılık Plastik San.Tic.ltd.şti), Mehmet Keskin (Teknopet Petrol Ürünleri Nak. Ltd.Şti), Tolga Sezer, Akın Ceylan (Akceylan Gıda Maddeleri San. Tic. Ltd. Şti.), Şenol Dönmez (Dönmez Turizm Tic. kolektif Şti), Şenol Mutlu (Süleyman Mutlu Dayanıklı Tüketim malları Tic. Ltd.Şti), Ekrem Toker, Hamdi Erdem (Erdem İnşaat Tic. Ltd. Şti), Mehmet Ali Zerey, Gül Okutan, Doğan Er (Er Gıda Sanayi ve Tic. Ltd. Şti), İbrahim Ökmen, Ömer Ertürk (Mert-ER Demir Çelik Sanayi ltd. Şti), M.Ender Özer (Mariner Makine Sanayi ltd. Şti), Raşit Aktan (Aktan denizcilik San. Tic. Ltd. Şti), Salih Yıldırım, Uğur Akyıldız (Ege Hakan İnşaat Malz. Paz. Ltd. Şti), Hasan Cebeci

Kaynak: Erdal Çarboğa (Yeniasır)