Aliağa Ticaret Rehberinde yerinizi alın

12.12.2007
Aliağa Ticaret Odası (ALTO), tarafından “2008 Aliağa Sanayi ve Ticaret Rehberi” hazırlanıyor. Rehber, Aliağa’da uzun yıllar iş dünyası için vazgeçilmez bir başucu kitapçığı olacak.

Aliağa Ticaret Odası (ALTO), tarafından “2008 Aliağa Sanayi ve Ticaret Rehberi” hazırlanıyor.  İlki 1998, ikincisi 2003 yılında  olmak üzere iki kez Sanayi ve Ticaret Rehberi hazırlayan ALTO'nun ilk iki çalışması ilçenin ticari yaşamında önemli bir eksikliği gidermişti. Rehber Alto üyelerinin yanında esnaf, tüccar ve vatandaşlara ayrıca Türkiye'deki çeşitli kişi ve kurumlara ücretsiz olarak dağıtılmıştı.

“2008 Aliağa Sanayi ve Ticaret Rehberi” rehberi çalışmalarına başlayan Aliağa Ticaret Odası, eserde firmaların tüm iletişim ve faaliyet bilgileri, kentin tüm yönleriyle tanıtımı yer alacağını açıkladı. 2008 Aliağa Sanayi ve Ticaret Rehberi, 2008 Mart ayında Aliağa’da ve Türkiye genelinde ilgili kurumlara dağıtılacak.

Sanayi Ticaret camiasında başucu kaynağı olacak  eserde; Aliağa'nın tüm yönleriyle tanıtımıyla birlikte üyelerin ve Aliağa sınırları içerisinde faaliyet gösteren tüm kurum, kuruluş ve ticarethanelerinin  unvan, faaliyet alanı, iletişim bilgileri, reklam ve tanıtımları yer alacak. Tamamen güncel bilgiler doğrultusunda hazırlanacak olan Rehber, Aliağa’da uzun yıllar iş dünyası için vazgeçilmez bir başucu kitapçığı olacak.

Aliağa Ticaret Odası Başkanı Adnan Saka, “Aliağa Sanayi Ticaret Rehberi” ile ilçedeki ticari ve ekonomik gelişmelere cevap verebilecek bir eser ortaya çıkacağını ifade ederek “Odamız tarafından hazırlanacak rehber ile; Aliağa’nın mevcut ekonomik- ticari, sosyal, demografik verileri; bölgenin ticaret ve ekonomi potansiyeli, yeni yatırımlar başta olmak üzere Aliağa’nın Ekonomik, Ticari ve Sanayi vizyonun tanıtılmasını amaçlıyoruz.  İnanıyoruz ki Rehberimiz, Aliağa’da ekonomik yaşamı destekleyerek ticari potansiyelini arttıracaktır. Rehber çalışması kapsamında üyelerimiz; Odamız tarafından görevlendirilen yaka kartı taşıyan personel tarafından ziyaret edilerek bilgilendirme yapılacaktır.” Dedi.

Haber Dokumanları:

Afiş