Aliağa Ticaret Odası'ndan E-Hizmet

12.01.2005
Aliağa Ticaret Odası, KOSGEB İşbirliğiyle üyelerine internet üzerinden bilgi ve danışmanlık hizmeti vermeye başlıyor.

Aliağa Ticaret Odası, üyelerine internet üzerinden bilgi ve danışmanlık hizmeti vermeye başlıyor. Aliağa Ticaret Odası'nın KOSGEB işbirliğiyle başlattığı "Bilgi Ağları ve Elektronik Ticaret" projesi, 2005 Ocak ayında start aldı.

Aliağa Ticaret Odası Genel Sekreteri Takdir Yarış, üyelerin e-mail ve web adreslerinin belirlenmesi çalışmalarının başladığını belirterek, "Gelişen ve değişen teknoloji, iletişim imkanlarını da arttırıyor. Odamıza çeşitli kurum ve kuruluşlardan ihale, mal ve hizmet alım duyuruları ulaşmaktadır. Bu duyuru ve ilanları üyelerime ulaştırarak, zamanında bilgilenmelerini sağlamak istiyoruz. Ayrıca odamız ile üyelerimiz arasında iletişimi arttırıp, değişiklik ve duyuruları anında ve en hızlı biçimde üyelerimize iletebilmek için elektronik iletişim sistemini hizmete açacağız. Üyelerimizin aktif olarak kullandıkları elektronik posta (e mail) ve varsa web adreslerini odamıza bildirmelerini rica ediyoruz" dedi.