ZİRAAT’den ALTO üyelerine kredi

22.12.2003

İzmir'in Aliağa İlçesi'nde Aliağa Ticaret Odası ile Ziraat Bankası İzmir 2. Bölge Başkanlığı arasında kredi protokolü imzalandı.

Aliağa Ticaret Odası'nda, Ziraat Bankası İzmir 2. Bölge Başkanı Tahir Taşpınar ile Aliağa Ticaret Odası Başkanı Adnan Saka tarafından imzalanan protokol gereğince; odaya üye olan kişi ve kurumlara azami 50 milyar liraya kadar 24 ay vadeli kredi verilebilecek.

Ticari kredi, küçük işletme kredisi, taşıt kredisi gibi aylık ödemeli kredilerin oda üyelerine son derece uygun koşullarla 24 aya kadar vade uygulanacağını belirten Tahir Taşpınar, ülke genelinde bin 100 şubeye sahip Ziraat Bankası'nın, anonim şirket kimliği kazanması ile birlikte bankacılık faaliyet alanlarının ve hizmet anlayışının tamamen değiştiğini söyledi.

Oda Başkanı Adnan Saka ise imza töreni sırasında yaptığı konuşmada, "Ziraat Bankası ile Odamızın yapmış olduğu görüşmeler sonucunda; odamızın uygun gördüğü üyelerimize 50 milyar liraya kadar kredi verebilecektir. Bu krediler aylık ödemeli olup, 12 aya kadar olan vadelerde faiz oranı yüzde 2.25, 12- 24 ay arası vadelerde ise yüzde 2.30 olacaktır" dedi.