ALTO’dan Petkim’e ziyaret

07.12.2001
Aliağa Ticaret Odası (ALTO) Yönetim Kurulu üyeleri, önceki gün Petkim Genel Müdürü Yavuz Aktuğlu'yu makamında ziyaret ederek başarı diledi.

ALTO Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Saka, ALTO Meclis Başkanı Ömer Turgut Oğuz, üyeler Ender Özer, Raşit Aktan, Selim Altuntaşoğlu ve Numan Özkan'ın katıldığı ziyarette yeni genel müdüre, Aliağa'nın sorunları ve Petkim'den beklentiler aktarıldı.

ALTO Başkanı Adnan Saka, “Aliağa'da iş yapmaya çalışan ticaret erbabı, esnaf, çok ciddi sıkıntılar içinde. Bu sıkıntılar, Aliağa çevresinde kurulu bulunan büyük şirketlerimizin küçük katkılarıyla aşılabilir diye düşünüyoruz. Biz yardım istemiyoruz. Sadece Petkim, Tüpraş gibi kuruluşlarımızın ihtiyaçlarının en azından bir kısmını ilçemiz esnafından karşılamasını arzu ediyoruz” dedi.

Petkim Genel Müdürü Yavuz Aktuğlu da ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, "Bundan sonra Aliağa'nın ve Petkim'in ortak menfaatlerini gözeteceğiz. Petkim'de bizim yönetim anlayışımız, içinde yaşadığımız toplumla işbirliği içinde hem Petkim'in hem de bölgenin kalkınmasını, gelişmesini sağlayacak şekilde hareket etmektir" diye konuştu.