Üyemiz Davut Sezer'i kaybettik

02.11.2007
Aliağa Ticaret Odası Üyelerinden, Oda Meclis Üyesi Tolga Sezer'in babası Davut Sezer (59) vefat etti. Odanın en eski üyelerinden biri olan Sezer, Davut Sezer Petrol Ürünleri Nakliye ve Ticaret Şirketi sahibiydi.

Aliağa Ticaret Odası Üyelerinden, Oda Meclis Üyesi Tolga Sezer'in babası Davut Sezer (59) vefat etti. Davut Sezer'in cenazesi bugün Aliağa Merkez Camiiinde Cuma namazını müteakip kılınacak cenaze namazı sonrası Aliağa Kabristanına defnedilecek

01.04.1948 Aliağa Doğumlu Davut Sezer, Aliağa'nın sevdiği şahsiyetlerdendi. Aliağa Ticaret Odası'nın en eski üyelerinden biri olan Sezer, Davut Sezer Petrol Ürünleri Nakliye ve Ticaret Şirketi sahibiydi. Uzun süredir amansız hastalıkla mücadele eden Sezer, dün gece yaşamını yitirdi.

Davut Sezer, 1984-1989, 1994-1999 ve 1999-2004 yılları arasında üç dönem Aliağa Belediye meclis Üyeliği görevlerinde bulunmuştu. Davut Sezer, 2 Çocuk babasıydı.

Aliağa Ticaret Odası Olarak merhuma Allah'dan Rahmet yakınları, ailesi ve tüm üyelerimize başsağlığı diliyoruz

Davut Sezer foto için tıklayınız