Genel Sekreterimizin acılı günü

13.10.2007
Aliağa Ticaret Odası Genel Sekreteri Takdir Yarış’ın babası Hüseyin Yarış (74) bayramın 1. Günü akşam saatlerinde geçirdiği kalp krizi sonucu yaşamını yitirdi.

Aliağa Ticaret Odası Genel Sekreteri Takdir Yarış’ın babası Hüseyin Yarış (74) hayatını kaybetti. Bir süredir şeker ve kalp sorunları yaşadığı öğrenilen Hüseyin Yarış  bayramın 1. Günü (dün) akşam saatlerinde geçirdiği kalp krizi sonucu yaşamını yitirdi.

Aliağa Ticaret Odası Genel Sekreteri Takdir Yarış’ın Babası Hüseyin yarış, dün akşam geçirdiği kalp krizi sonucu yaşamını yitirdi. Borlu’da yaşamını sürdüğü evinde akrabalarıyla bayramlaşmanın ardından akşam saatlerinde kalp krizi geçiren Hüseyin Yarış, yaşamını yitirdi.

Çevresinde hayırseverliğiyle tanınan Hüseyin Yarış, bir dönem Demirci Karyağdı köyü muhtarlığı yaptı. Çiftçilik yaparak yaşamını sürdüren Hüseyin Yarış dört kız bir erkek çocuk babasıydı.

Uzun süredir şeker hastalığı tedavisi gören Hüseyin Yarış, geçtiğimiz yıl da bir bypass ameliyatı olmuştu. Hüseyin Yarış’ın cenazesi sabah kılınan cenaze namazını müteakip Borlu beldesi kabristanında defnedildi.