Oda Borsa Başkanları Çankaya Köşkünde

11.10.2007

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği öncülüğünde bazı oda ve borsa başkanları ve iş dünyasıyla iftar yemeğinde bir araya geldi. Aliağa Ticaret Odası Başkanı Adnan Saka’nın da katıldığı iftar yemeğinde ülkenin ekonomik ve sosyal konuları da görüşüldü.

TOBB’a bağlı oda ve borsaların yönetim kurulu başkanları ve Sivil Toplum Kuruluşlarının Başkanlarından oluşan heyet, Cumhurbaşkanı Abdullah Gül tarafından kabul edildi. Oda Başkanları, Cumhurbaşkanı’nın Çankaya Köşkü’nde heyet onuruna verdiği İftar Yemeği’ne katıldı.

İftar yemeğinde Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, sanayicilerden Doğu ve Güneydoğu Anadolu Bölgesi’ne okul ve üniversite yapılmasını isterken şehit ailelerine de sahip çıkılması gerektiğini belirtti.

İftar sonrasında ise heyet üyeleri, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu, Sanayi ve Ticaret Bakanı Zafer Çağlayan, Sanayi ve Ticaret Eski Bakanı Ali Coşkun’un konuşma yaptığı Oda ve Borsa Yönetim Başkanları Toplantısı’na katıldı. TOBB Ekonomi ve Teknoloji Üniversitesi’nde gerçekleştirilen toplantıda TOBB Başkanı Hisarcıklıoğlu tarafından eski ve yeni Sanayi ve Ticaret Bakanlarına birer plaket takdim edildi.