TÜRKİYE 100'DE SİZ DE YERİNİZİ ALIN

30.09.2016

Bu programla Türkiye'nin en hızlı büyüyen 100 şirketi Dünya Ligine çıkarılacak.

Türkiye Ekonomi Politikaları Araştırma Vakfı (TEPAV) işbirliğinde, Türkiye’nin en hızlı büyüyen şirketlerinin belirlenerek, söz konusu şirketlerin görünürlüklerini artırmak ve bu şirketlerin küresel bağlantılarını güçlendirmek amacıyla 2011 yılından beri “Türkiye’nin En Hızlı Büyüyen 100 Şirketi-Türkiye 100” programı yürütülmektedir.

Bu kapsamda Tokat Ticaret ve Sanayi Odası Üyeleri olarak sizler, eğer şirketinizin 2012 - 2015 döneminde hızlı büyüdüğünü düşünüyorsanız Türkiye 100'e ücretsiz olarak başvurabilirsiniz.

15 Ekim 2016 tarihinde son bulacak başvurularla alakalı www.turkiye100.tobb.org.tr linkinden ayrıntılı bilgiye ulaşabilirsiniz.

Dünya yıldızları arasında yerinizi almak, dünyaya yüzünüzü dönmek ve yeni pazarlara açılmak için büyük bir fırsat olan bu programa katılmanızı tavsiye ediyoruz.