Aliağa Ekonomisi Yeniasır Tv'de

08.08.2007

Türksat Uydusu Üzerinden 67 Ülkeden İzlenebilen Yeniasır Tv'de, Bugün Saat 21.30'da Yayınlanacak "Tarım ve Kobi Dünyası" Programında Aliağa Ekonomisi Değerlendirilecek.

Türksat uydusu üzerinden 67 ülkeden izlenebilen YeniAsır TV’de, bugün saat 21.30’da yayınlanacak “Tarım ve KOBİ dünyası” programında Aliağa ekonomisi değerlendirilecek.

Gazeteci İsmail Uğural’ın hazırlayıp Sunduğu “Tarım ve Kobi dünyası” programının bugünkü stüdyo konuğu Aliağa Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Saka olacak. ALTO Başkanı Saka, programda Aliağa’da gelişen sanayi sektörlerini, işsizlik ve ekonomik –sosyal konulardaki görüşlerini dile getirecek. Aliağa Ticaret Odası Başkanı Adnan Saka’nın konuk olduğu, İsmail Uğural’ın hazırlayıp sunduğu “Tarım ve KOBİ dünyası” programı Yeniasır TV’de bu akşam saat 21.30’da canlı olarak yayınlanacak.