KOSGEB UYGULAMALI GİRİŞİMCİLİK EĞİTİMİ

23.03.2016

2-12 Mayıs tarihleri arasında Odamızda KOSGEB Uygulamalı Girişimcilik Eğitimi düzenlenecektir.

Katılım sertifikası alan kişilerin yeni kuracakları işletmeleri için KOSGEB’in belirlediği giderlere 50.000TL hibe, 100.000TL, 2,5 yıl sonra, sıfır faizle geri ödemeye başlayacakları kredi kullanabileceği eğitim, 10 gün boyunca, 10.00-16.00 saatleri arasında Aliağa Ticaret Odası M.Ender Özer Seminer Salonu’nda gerçekleşecektir.

Eğitime katılmak isteyen kişilerin başvuru formunu doldurarak nüfus cüzdanı fotokopileri ile birlikte Odamıza teslim etmeleri yeterlidir.

Eğitime katılacak işsiz kişiler 20,00TL cep harçlığı ve Genel Sağlık Sigortası desteğinden faydalanmak için İşkur’a kayıtlı olmak zorundadır.

Başvuru formu için linki tıklayabilirsiniz. uge katılımcı başvuru

Doldurduğunuz başvuru formunu ve kimlik fotokopinizi egitim@alto.org.tr adresine mail atabilir ya da Odamız eğitim birimine elden teslim edebilirsiniz. Mülakat tarihi kayıt yaptıran kişilere bildirilecektir.