Aliağa, Sedef Emre'ye ağlıyor

17.07.2007
Aliağa Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Saka’nın yeğeni Sedef Emre (30) dün gece İzmir- Aliağa yolunda geçirdiği trafik kazasında yaşamını yitirdi.

Aliağa’yı yasa boğan kaza, 16 Temmuz akşam saat 21.15 sıralarında İzmir – Çanakkale karayolu üzerinde Yeni Foça kavşağına bir kilometre uzaklıkta meydan geldi.

Kız kardeşi Seden Aygülen ve kız kardeşinin nişanlısı Adnan Yeşilçavdar ile aynı araçta bulunan Sedef Emre, direksiyon hakimiyetinin kaybedilmesi ile aracın takla atması sonucu yaşamını yitirdi. Kazada yaralanan Seden Aygülen ve Adnan Yeşilçavdar Karşıyaka Devlet Hastanesi’nde tedavi altına alındı.

Aliağa Ticaret odası Başkanı Adnan Saka’nın yeğeni Sedef Emre’nin cenazesi; bugün (17 Temmuz 2007 Salı günü) Aliağa Merkez Camiinde İkindi namazını müteakip kılınacak cenaze namazının ardından Aliağa kabristanında defnedilecek.