ALTO'dan Aliağa'ya poster bayrak hediyesi

19.05.2007

Aliağa Ticaret Odası, 19 Mayıs Atatürk’ü anma gençlik ve Spor haftası nedeniyle Aliağa esnafı ve işyerlerine Atatürk Posterli bayrak dağıttı. Oda tarafından verilen poster bayraklarını ev ve işyerlerine asan Aliağalılar 19 Mayıs Bayramı’nda kenti adeta poster bayraklarla donattı.

Aliağa Ticaret Odası Başkanı Adnan Saka, “Ulusal Kurtuluş Savaşı’nı 19 Mayıs 19192da Samsun’a çıkarak ateşleyen Türkiye Cumhuriyetimizin kurucusu Büyük Önder Atatürk’ü bir kez daha minnet şükranla anıyoruz. Daha önce Cumhuriyet Bayramı kutlama etkinlikleri çerçevesinde vatandaşlarımıza, esnaflarımıza ve öğrencilerimize Atatürk posterli Türk Bayrağı dağıtmıştık. Bu yıl da 19 Mayıs münasebetiyle ay yıldızlı bayrağımızla, büyük önderimiz ve Cumhuriyetimizin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk’ün birlikte yer aldığı poster bayrakları işyerlerine ve esnafımıza dağıttık. Esnafımızın poster bayraklara gösterdiği büyük ilgisi ve duyarlılığından dolayı büyük gurur duyduk. İlçe esnafımız, üyelerimiz ile tüm ev ve işyerlerinden gelen büyük talebi karşılamakta güçlük çektik. Geçtiğimiz Cumhuriyet bayramı haftasında başlattığımız Poster bayrak dağıtımını 19 Mayıs’ta da sürdürdük” Dedi.