Genel Sekreterler Aliağa'da buluştu

17.04.2007
İzmir ve ilçelerindeki Ticaret Sanayi Oda Genel Sekreterleri Aliağa Ticaret Odası Genel sekreteri Takdir Yarış’ın davetinde bir araya geldi.

İzmir ilçelerindeki Sanayi ve Ticaret Odalarının Genel Sekreterleri Aliağa’da buluştu. Aliağa Ticaret Odası Genel Sekreteri Takdir Yarış’ın davetlisi olarak Aliağa’da akşam yemeğinde bir araya gelen Odaların eski ve yeni Genel Sekreterleri sohbet Etme imkanı bularak güzel bir akşamı paylaştı.

Aliağa Deniz Restaurantta Aliağa Ticaret odası Genel Sekreteri Takdir Yarış’ın ev sahipliğinde gerçekleşen yemeğe; Ege Bölgesi Sanayi Odası (EBSO) Genel Sekreteri Mustafa Kalyoncu, Tire Ticaret Odası Genel Sekreteri Aydın Taşan, Torbalı Ticaret Odası Genel Sekreteri Bahadır Yılmazer, Ödemiş Ticaret Odası Genel Sekreteri Mehmet Soyer,Bayındır Genel sekreteri Özgür Arık,Bergama Genel Sekreter Vekil Emin Burçak, Eski Bergama Ticaret odası genel sekreteri Saffet Gürbüz Balaban, Bergama Organize Sanayi Bölge Müdürü Burak Akgün, Menemen Eski Genel Sekreteri Hüseyin Ballı  ve Odaların Oda Sicil ve Ticaret Sicil memurları katıldı.

Aliağa Ticaret Odası Genel Sekreteri Takdir Yarış, İzmir ve ilçelerindeki Odaların genel sekreterlerini Aliağa’da ağırlamaktan büyük memnuniyet duyduğunu ifade ederek, “Yıllardır bulunduğumuz Odalarda hizmet veren genel sekreterler olarak zaman zaman bir araya gelerek dostluk ilişkilerimizi ve diyaloğumuzu geliştirmeye çalışıyoruz. Bu akşam burada bir çok genel sekreter arkadaşımızı görmekten fevkalade mutluyum. Bazı arkadaşlarımız da programları müsait olmadığı için katılamadılar. Bundan böyle de başka ilçelerde bir araya gelmeye devam edeceğiz.” Dedi.