Yönetici Asistanları Seminerde

27.02.2007

Aliağa Ticaret Odası’nın (ALTO) Kişisel gelişim ve sürekli eğitim faaliyetleri kapsamında başlattığı “Etkin Yönetici Asistanlığı ve Etkili İletişim” Semineri bugün başladı. Aliağa Ticaret Odası Seminer Salonu’nda gerçekleşen seminere 60 kişi başvururken, eğitimin kalitesi ve gurubun dikkatini canlı tutabilmek amacıyla kontenjan 30 ile sınırlı tutuldu. Sabah saat 10:00’da başlayan Seminer Türkiye’nin en önde gelen Eğitmen, yazar - İş Danışmanı Birol Vural tarafından veriliyor.

Seminerin başlaması dolayısıyla katılımcılarla bir araya gelen Aliağa Ticaret Odası Başkanı Adnan Saka, hızla büyüyen ve Sanayileşen Aliağa’da şirketlerin yönetici asistanı ihtiyacı duyduğunu ya da mevcut personelinin eğitimler yoluyla niteliğini geliştirmek istediğini ifade ederek, Seminerin Aliağa’da önemli bir ihtiyaca cevap vereceğini belirtti. 30 kişilik kontenjanı olan seminere 60 kişinin başvuru yapmasını sevindirici bulduğunu kaydeden Saka, “Gerek bir işyerinde çalışan gerekse de iş yaşamına katılmak isteyen gençlerin bu tür eğitimlere ilgi duyarak kişisel gelişim çabalarından fevkalade memnuniyet duyuyorum. 2 gün boyunca yoğun bir şekilde sürecek bu eğitim seminerinin güzel sonuçlar vermesini diliyorum” dedi.

Eğitmen, yazar - İş Danışmanı Birol Vural da Türkiye’nin en hızlı büyüyen kentlerinden biri olan Aliağa’da seminer vermekten büyük mutluluk duyduğunu belirterek, 2 günlük eğitime gösterilen büyük ilgiden dolayı tüm katılımcılara teşekkür etti.

Sabah saat 10:00 ile 17:00 arasında günde 6 saat olmak üzere 2 gün süreyle yapılacak olan seminer sonunda 28 Şubat Salı günü saat 17:00’de katılımcılara sertifika verilecek.