ALTO’dan Eğitim Seferberliği

21.02.2007

Aliağa Ticaret Odası Kişisel gelişim ve Sertifika eğitim programlarına hız verdi. Oda’nın, 27-28 Şubatta yapacağı “Etkin Yönetici Asistanlığı ve etkili İletişim” Semineri katılmak isteyenler ön kayıtlara büyük ilgi gösterirken, 2 Mart tarihinde başlayacak olan 4. dönem özel Güvenlik eğitimi seminerine de kayıtlar sürüyor.

Yönetici Asistanlığı eğitiminde kontenjan doldu

Aliağa Ticaret Odası, Aliağa’daki kişisel gelişim ve sürekli eğitim faaliyetlerine Şubat ve Mart aylarında iki eğitim programıyla devam ediyor. 27- 28 Şubat tarihlerinde yapılacak olan “Etkin Yönetici Asistanlığı ve etkili İletişim” konulu Sertifikalı eğitim seminerine ön kayıtların sürdüğü kaydedilirken, bu güne kadar 30 kişilik kontenjanı olan programa 50 kişinin ön kayıt yaptırdığı kaydedildi.

4. etap özel Güvenlik kursu 1 Martta başlayacak

Aliağa Ticaret Odası, 20062da üç dönem halinde gerçekleştirdiği ve 100’ün üzerinde kursiyerin belge aldığı “Özel Güvenlik Eğitimi” kurslarına da Aliağalılardan gelen yoğun talep üzerine 1 Marttan itibaren devam edecek. 5188 Sayılı Özel Güvenlik yasası kapsamında düzenlenen kursa katılım için en az ortaokul mezunu ve 18 yaşını doldurmuş  olma koşulları aranıyor. Özel Güvenlik eğitimi kursuna ön kayıtların halden sürdüğü ve programın Mart ayının ilk haftası başlayacağı belirtiliyor. Bu kursu tamamlayanlar Nisan ayında İçişleri Bakanlığı tarafından merkezi sistemle yapılacak olan özel Güvenlik Sınavına girecek.

Aliağa Ticaret Odası tarafından gerçekleştirilen eğitim programlarıyla ilgili 616 4151 nolu telefondan bilgi alınabiliyor.