Aliağa'da Yönetici Asistanlarına eğitim

13.02.2007
Aliağa Ticaret Odası (ALTO), Sürekli Eğitim ve Yaşam Boyu Gelişim Programlarına “Etkin Yönetici Asistanlığı ve telefon görüşme becerileri” adıyla düzenleyeceği Seminer programıyla devam ediyor.

Önceki yıllarda Etkin Satış teknikleri eğitimi, Dış Ticaret Sertifika Programı, Özel Güvenlik Eğitim kursları gibi eğitimlerle ilçedeki mevcut ve potansiyel işgücünün niteliğini arttıran Aliağa Ticaret Odası, bu kez 27- 28 Şubat 2007 tarihlerinde 2 günlük “Etkin Yönetici Asistanlığı ve telefon görüşme becerileri” Sertifikalı eğitim programı düzenleyecek.

27-28 ŞUBATTA YAPILACAK

Aliağa Ticaret Odası Seminer Salonu’nda 27- 28 Şubat 2007 tarihlerinde sabah saat 10:00’dan 17:00 ye kadar 2 gün sürecek eğitim, bu konuda Türkiye’nin en önde gelen Proje Yönetim Kalite Eğitim Danışmanlık kuruluşlarından “Girişim gelişim Ajans” tarafından verilecek.

Eğitim kapsamında; “Kendinizi geliştirme- yenileme ve karar verme becerisi kazanmak, Etkili iletişim ve Çatışma Çözme becerileri, Beden- vücut dilini kullanma becerileri, etkin telefon görüşme becerisinin arttırılması, Protokol, Halkla İlişkiler ve görgü,  başta olmak üzere mesleğin gerektirdiği tüm eğitim konuları işlenecek”

KONTENJAN SAYISI SINIRLI

Eğitim Semineri’nde dersler Eğitmen- İş Danışmanı Birol Vural tarafından verilecek. Sadece 30 Kişinin katılabileceği kontenjanın sınırlı olduğu programa Ön kayıt başvuruları Aliağa Ticaret Odası’na yapılacak.

Eğitim Semineri Eğitmeni Birol Vural, iki günlük Seminere yönetici asistanı ve adayların katılabileceğini ifade ederek “Seminer sonunda katılımcılar Büro yönetimi teknikleri, Büro Servisi Kuralları, Büro Otomasyonu ve yönetim bilgi işlem sistemleri konularında bilgi ve beceri sahibi olabilecek. Bununla birlikte Fikir üreten, yeni yöntemler ve çözümler geliştirebilen, mektuplar yazıp raporlar hazırlayabilen Yönetici asistanları ve sekreterler ile adaylar, bu seminerde kişisel tüm mesleki eğitimi alabilecek” dedi.

2 GÜNLÜK SERTİFİKA PROGRAMI

Aliağa Ticaret Odası Başkanı Adnan Saka, İlçede özellikle gençlerin iş bulma olanaklarının arttırılması için Oda olarak sertifika programlarına hız verdiklerini ifade ederek, “Hızla gelişen ilçemizde özellikle her işyerinde mutlaka yönetici asistanı ya da sekreter bulunması gerekiyor. Ancak bu konuda gerek çalışanlar gerekse de çalışmayı düşünenlerin kendilerini geliştirerek işyerindeki verimliliği ve iş hızını maksimize edebilmek için konuyla ilgili uzmanlardan eğitim alınması kaçınılmazdır. Biz de Oda olarak daha önce verdiğimiz Dış Ticaret Eğitimleri, Etkin Satış ve Müşteri İlişkileri, Özel Güvenlik Eğitimleri gibi programlarımızın ardından şimdi de  “Etkin Yönetici Asistanlığı ve telefon görüşme becerileri” adıyla oldukça önemli bir eğitim programına başlayacağız. İlçemizde herhangi bir yerde yönetici asistanı –sekreter olarak çalışanları ya da bu alanda çalışıp kariyer yapmak isteyenleri eğitim programımıza bekliyoruz” Dedi.