Winsa Aliağa bayii hizmete girdi

25.01.2007
Gün geçtikçe sanayisi ve nüfusu ile birlikte gelişen Aliağa’nın ticari yaşamında farklı hizmet sektörlerinde seçkin mekanlar birbiri ardına açılıyor.

Kapı ve Pencere doğrama ürünlerinde tanınan bir marka olan Winsa’nın Aliağa Bölge Bayisi Atatürk Caddesi üzerinde açıldı. Winsa’nın Aliağa Bölge Bayisi  Anıl Dekorasyon açılışına Aliağa Kaymakamı Emir Osman Bulgurlu, Aliağa Belediye Başkanı Tansu Kaya, Aliağa Ticaret Odası Başkanı Adnan Saka ile çok sayıda vatandaş katıldı.

Atatürk Mahallesi Atatürk Caddesi Halk Eğitim Merkezi Yolu üzerine açılan Anıl Dekorasyonun açılış kurdelesini Aliağa Kaymakamı Emir Osman Bulgurlu, Aliağa Belediye Başkanı Tansu Kaya ve Aliağa Ticaret Odası Başkanı Adnan Saka birlikte kesti.

Konut ve işyeri izolasyon konusunda çok iddialı olduklarını belirter Anıl Dekorasyon Mağazası sahibi Soner İzmitli “Kapı-pencere doğrama ve PVC konusunda dünyaca iddialı bir marka olan Winsa’nın Aliağa Bölge Bayisiyiz. Mutfakta özel imalat kendi markamızı yaratmaya çalışıyoruz. Aynı zamanda mutfak ve banyo aksesuarlarının ankastre ürünlerinin bayisiyiz. Hilton banyo grubu, duşakabin çelik kapı ve pencere izolasyonunda çok iddialıyız” diyerek, ev ve işyeri dekorasyonu yaptırmak isteyen Aliağalıların mağazalarını mutlaka ziyaret etmelerini istedi.

Anıl Dekorasyon, hazır mutfaktan, çelik kapıya ev dekorasyonunda ile laminant parke çeşitleri ile birbirinden seçkin modellerle bundan böyle Aliağalılara hizmet verecek.