İsmail Cem vefat etti

24.01.2007
Aliağa Ticaret Odası Başkanı Saka, “Türkiye, siyasete kalite ve erdem kazandıran en değerli isimlerinden biri olan İsmail Cem’i kaybetti”

Aliağa Ticaret odası Başkanı ve TOBB Ticaret Odaları Konsey Üyesi Adnan Saka, eski Kültür ve Dışişleri Bakanlarından İsmail Cem’in vefatından derin üzüntü duyduğunu ifade ederek, İsmail Cem’in, vefatıyla Türkiye’nin, Siyasete kalite ve erdem kazandıran değerli bir şahsiyetini yitirdiğini söyledi.

Aliağa’da gazetecilerin İsmail Cem’in vefatıyla ilgili değerlendirmede bulunan Aliağa Ticaret Odası  Başkanı Adnan Saka, 5 kasım 2006’da yaşamını yitiren Bülent Ecevit’in ardından bu kez yine Türkiye’nin başarılı bir devlet adamını kaybetmekten büyük üzüntü duyduğunu ifade ederek, “Saygın devlet ve halk adamı, Gazeteci, yazar, dürüst, şeffaf ve ilkeli siyaset anlayışının temsilcisi İsmail Cem’in, uzun süredir mücadele ettiği amansız hastalık sonucu yaşamını yitirmesinden fevkalade üzüntü duyuyorum. Merhuma Allah’tan rahmet, ailesi, yakınları, çalışma arkadaşları ve tüm ulusumuza başsağlığı dilerim” dedi.