4. Baykonır Yatırım Forumu

02.09.2014

Kazakistan Ankara Büyükelçiliği'nden alınan yazıda, 4. Baykonır Yatırım Forumu’nun, Kızılorda Valiliği tarafından, 29-30 Ekim 2014 tarihlerinde, Kızılorda Eyaleti’nin Baykonır şehrinde gerçekleştirileceği bildirilmektedir.
Forumun amacının yeni ortaklıklar kurmak, yerel ve küresel yatırımcıları davet etmek, sanayi, turizm ve tarım sektörlerinde işbirliği yapmak ve yatırım ortamının iyileştirilmesinin sağlanması olduğu belirtilmektedir.
Forum hakkında bilgi Birliğimiz web sitesinin (www.tobb.org.tr) “Hizmetler/Uluslararası İş İmkanlan-Ülke Duyurulan-Kazakistan” bölümünde yer almaktadır.
Foruma katılmak isteyenlerin doğrudan Kızdorda Valiliği’ne (Tel: +7 7242 60 53 37, cep:+ 7 789 999 1622, e-posta: uvs.kzorda@gmail.com başvurmaları gerekmektedir.

Üyelerimize duyurulur.