ALTO Meclisi, bankacılarla buluştu

28.12.2006

Aliağa Ticaret Odası meclis üyeleri ile Aliağa’da faaliyet gösteren banka şube müdürleri, Ticaret Odası tarafından düzenlenen akşam yemeğinde bir araya geldi. Aliağa Deniz Restaurantta düzenlenen yemeğe; İlçedeki tüm banka müdürleri katılırken, Ticaret Odası meclisi de Meclis Başkanı Turgut Oğuz ile birlikte tüm üyeleriyle iştirak etti.

Aliağa Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Saka Aliağa’nın hızla gelişen bir kent olmasından dolayı farklı ekonomik ve sosyal kesimlerle meslek gruplarının birlik ve beraberliğinin, bu sürece olumlu etki yapacağını söyledi.

2007 yılına büyük umutlarla girildiğini kaydeden Aliağa Ticaret Odası Başkanı Adnan Saka, “İş dünyası ve üyelerimiz açısından birçok güçlüklerle karşılaştığımız 2006 yılını geride bırakarak, 2007 yılına yepyeni umutlar ve beklentilerle giriyoruz. Aliağa Ticaret odası olarak 2007 yılında da geçmişte olduğu gibi üyelerimizin ekonomik, sosyal ve kültürel gelişimi için bir çok yeni çalışmaya imza atacağız. İlçemizde ticaret erbabı tüm üyelerimize ve KOBİ’lere önemli katkılar sağlayan finans kuruluşlarımızın çok değerli Şube müdürleri ile bu akşam bir aradayız. Ticaret odası Meclis üyelerimizle Banka müdürlerimizle burada bir araya gelip güzel bir sosyal etkinlikte bir arada olduk. Kentimizde tüm meslek grupları ve sosyal- ekonomik çevrelerin bir araya geldiği böylesi etkinlikler, birlik ve beraberliği arttırdığı gibi kenti ileriye taşıyacak bir sinerjinin yaratılmasına da katkı sağlıyor. Bizi bu akşam yalnız bırakmayan ilçemizdeki bankalarımızın değerli müdürlerine teşekkür ediyorum” dedi.

Aliağa Deniz restaurantta düzenlenen yemeğe katılan banka Müdür ve müdür yardımcıları, Ticaret odası meclis üyeleriyle bir arada bulunmaktan büyük memnuniyet duyduklarını belirterek yemeği düzenleyen Aliağa Ticaret Odası Başkanı Adnan Saka ve Oda yöneticilerine teşekkür etti.