Aliağalılar Muhteşem konserde buluştu

01.12.2006
Erol Evgin, Atatürk’ün doğumunun 125. yılında İzmir Ticaret Odası’nın Organizasyonunda muhteşem bir konser verdi. Aliağa Ticaret odası ulaşım katkısı sağlayarak Aliağalıları otobüslerle konsere getirdi.

Ünlü sanatçı Erol Evgin, Atatürk’ün doğumunun 125., Cumhuriyetin kuruluşunun 83'üncü yılında İzmir Ticaret Odası’nın Organizasyonunda İzmir’de muhteşem bir konser verdi. 35. sanat yılını yaşayan Evgin, dün akşam Halkapınar Kapalı Spor Salonunda kendisini dinlemeye gelen binlerce kişiye unutulmaz anlar yaşattı. Aliağa Ticaret odası da organizasyonuna ulaşım katkısı yaparak Aliağalıları otobüslerle konsere getirdi.

Atatürk'ün 125'inci Doğum Yıldönümü ve Cumhuriyetin Kuruluşunun 83. yılı nedeniyle, İzmir Ticaret Odası tarafından organize edilen konserde Erol Evgin 15 şarkı ve 4 şiir seslendirdi. Konsere çevre ilçelerden de katılım olurken, büyük önderin anıldığı konseri Askeri Okul öğrencileri de okul üniformalarıyla toplu olarak izledi. Konserin en anlamlı ve renkli simaları ise gazilerdi. Evgin’e büyük ilgi gösteren Gaziler, sevilen sanatçı ile birlikte şarkılar söyleyip, oyunlar oynadılar.

Erol Evgin, "Mustafa Kemal'i Gördüm Düşümde" adını verdiği 90 dakikalık programında; Osmanlı İmparatorluğu'nun son dönemi ile Kurtuluş Savaşı'nı şarkılar ve türkülerle barkovizyon eşliğinde anlatarak seyircilere muhteşem bir gece yaşatırken, birçok izleyicinin gözyaşlarına hakim olamadığı görüldü.

ALİAĞALILAR KONSERE İLGİ GÖSTERDİ

İzmir Ticaret Odası’nın organizasyonuna Aliağa’dan otobüsler kaldırarak destek olan Aliağa Ticaret Odası, Aliağalıları anlamlı konserle buluşturdu. Atatürkçü Düşünce Derneği üyeleri de Aliağa Ticaret Odası’nın sağladığı otobüslerle konsere ulaştı.

Aliağa Ticaret Odası Başkanı Adnan Saka, konserin büyük bir coşku ve kefile geçtiğini belirterek İzmir Ticaret Odası Başkanı Ekrem Demirtaş, meclis Başkanı Necip Kalkan ve tüm İzmir Ticaret Odası camiasına teşekkür ederek, “Çok güzel bir program oldu. Hepimiz hem hüzünlendik hem de duygulandık. İzmir Ticaret Odası’nın katkılarıyla Doğumunun 125. yılında Cumhuriyetimizin kurucusu Büyük Önder’i İzmirliler olarak güzel bir etkinlikle andık” dedi.