Konser: "M.Kemal'i gördüm düşümde"

27.11.2006
Türk Pop müziğinin efsane ismi Erol Evgin, 30 Kasım Perşembe akşamı İzmir Ticaret Odası’nın organizasyonunda “Mustafa Kemal'i Gördüm Düşümde” adlı konseriyle İzmirlileri tarihi bir yolculuğa çıkaracak

Ünlü sanatçı Erol Evgin, Atatürk’ün doğumunun 125., Cumhuriyetin kuruluşunun 83'üncü yılında İzmir’de muhteşem bir konser verecek. Türk Pop müziğinin efsane ismi Evgin, 30 Kasım Perşembe akşamı İzmir Ticaret Odası’nın organizasyonunda “Mustafa Kemal'i Gördüm Düşümde” adlı konseriyle İzmirlileri tarihi bir yolculuğa çıkaracak

İzmir Ticaret Odası düzenliyor

Atatürk'ün 125'inci Doğum Yıldönümü nedeniyle, İzmir Ticaret Odası tarafından organize edilen, Erol Evgin’in “Mustafa Kemal'i Gördüm Düşümde” adlı konser 30 Kasım Perşembe Akşamı İzmir Halkapınar Kapalı Spor Salonunda yapılacak. Aliağa Ticaret Odası, binlerce kişinin katılması beklenen konsere gitmek isteyen Aliağalılar için otobüs kaldıracak.

Aliağa Ticaret Odası’ndan yapılan yazılı açıklamada; halka açık olarak yapılacak konsere katılmak isteyenlerin 30 Kasım Saat 14:00’e kadar Aliağa Ticaret Odası’nın 616 4151 ve 616 7515 nolu telefonlarını arayarak ismini yazdırması gerektiği belirtildi.

90 Dakikada Tarihi Yolculuk

Sanatçı Erol Evgin ve özel orkestrası tarafından hazırlanan “Mustafa Kemal’i gördüm düşümde” adlı 90 dakikalık konser ve tema kurgulu programda, Osmanlı İmparatorluğu’ndan başlayarak Kurtuluş Savaşı’na kadar uzanan bir zaman boyutunda barkovizyondan yansıtılacak görüntüler eşliğinde Atatürk’ün sevdiği şarkı ve türküler yorumlanacak.

Aliağa Ticaret Odası’dan otobüs desteği

Aliağa Ticaret Odası Başkanı Adnan Saka, Türkiye’nin bir çok kentinde sahnelendiğinde büyük ilgi gören konser ve programın İzmir Ticaret Odası tarafından İzmirlilerle buluşturulacağını belirtti.

Aliağa Ticaret Odası Başkanı Saka; “Bu yıl büyük Atatürk’ün doğumunun 125. yılını çeşitli etkinliklerle kutluyoruz. Bu kapsamda İzmir Ticaret odası çok anlamlı bir etkinliği gerçekleştiriyor. Bu büyük organizasyona imza atan İzmir Ticaret Odası Başkanı Sayın Ekrem Demirtaş’ı kutluyoruz. Aliağa Ticaret odası olarak biz de Aliağalıları bu anlamlı etkinliğe götürmek amacıyla araç organizasyonu yapacağız. İlçemizden Konsere gitmek isteyenler, Odamıza isimlerini yazdırırsa ortaya çıkan sayıya göre araç kaldıracağız. Büyük Ata'yı bir kez daha şükran ve sevgiyle anacağımız bu etkinliğe, bütün üyelerimizi ve değerli Aliağalıları davet ediyoruz” dedi.