İZTO'dan Petrofer’e iki ödül birden

20.11.2006

İzmir Ticaret Odasının 2005 vergilendirme yılı değerlendirmesi sonucunda Petrofer Endüstriyel Yağlar ve Motor Yağları A.Ş iki ödül birden aldı.. Petrofer en fazla döviz kazandırma da gümüş madalya alırken,  en fazla Vergi Ödeme’de de bronz madalyaya layık görüldü.

Petrofer Endüstriyel Yağlar ve Motor Yağları A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Tamer Taşkın’ın da hazır bulunduğu ödül töreninde ödülleri şirket yöneticileri Işıl Taşkın ve Elshazeli Khıdır aldı.

1995 yılında Türk-Alman ortak yatırımı olarak kuruluşunu tamamlayarak üretime geçen firma üretim yelpazesinde 600’ün üzerinde çeşit bulunduruyor. İhracat pazarında önemli bir yere sahip olan firmanın İran, İsrail, Suriye, Mısır, Ürdün, Sudan, Cezayir, Pakistan, Suudi Arabistan, Birleşik Arap Emirlikleri, Katar, Fas, Oman, Bengladeş, Kuveyt, Etyopya ve Tunus gibi ülkelerde temsilcilikleri bulunuyor.