İnşaat sektörü Seminerde buluşuyor

14.11.2006

Aliağa’da faaliyet gösteren tüm yapı kooperatifleri sorunlarını görüşmek üzere Perşembe günü Seminerde toplanacak. Aliağa’da kurulu bulunan “Aliağa, Yeni Şakran, Helvacı Konut Üretim Kooperatifleri Birliği Üçkent-Koop tarafından düzenlenecek olan toplantıya katılımın yüksek olması bekleniyor.

Aliağa Ticaret Odası, inşaat ve yapı sektöründeki tüm üyelerine çağrıda bulunarak Üç kent Koop tarafından düzenlenen sektörel toplantıya katılım çağrısında bulundu. Ticaret odası’ndan üyelere yapılan çağrıda, ilçedeki tüm kooperatiflerin yaşadığı sorunların konuşulacağı ve değerlendireceği bu toplantıya inşaat ve yapı olmak üzere tüm ilgili sektörlerdeki üyelerimizin katılımında fayda olacaktır.” Denildi.

Aliağa, Y.Şakran, Helvacı’da konut üretiminde bulunan kooperatiflerin yaşadığı sorunlar, yapıların kalitesi, sektörel standartlar ve uygulamada ortaya çıkan zorlukların çözümüne yönelik faaliyet gösteren bir sektörel kurum olan Üçkent-Koop, toplantıda  kooperatiflerin konut inşaatlarında çalışanlarını sağlık ve güvenlik planı çerçevesinde, iş güvenliği ve işçi sağlığı konusunda bilgilendirme yapacak..

Üst Birliğin düzenlediği seminere Aliağa'da faaliyet gösteren yapı sektörü, inşaat müteahhitleri ve çalışanları da katılacak. Seminer, 16 kasım Perşembe günü saat 13:00’de Petrol İş Sendikası Seminer Salonunda yapılacak