Halkbank'dan Odamıza Ziyaret

13.11.2006

Kısa bir süre önce Halkbank Aliağa Şube Müdürlüğüne atanan M. Suat Baykal Aliağa Ticaret Odası Başkanı Adnan Saka’ya nezaket ziyaretinde bulundu. Ziyaretinde Aliağa Ticaret Odası Başkanı Adnan Saka’ya bankanın çalışmaları hakkında bilgi veren Şube Müdürü M.Suat Baykal ve Şube yönetmen yardımcısı Mehmet Bulanık, Halkbank’ın başta Kobiler olmak üzere sorumlu olduğu tüm kesimlere sosyal sorumlulukla bankacılık hizmeti verdiğini söyledi.

Aliağa’nın hızla gelişen ve kentleşen bir kent olduğunu kaydeden yeni şube Müdürü M.Suat Baykal, “Aliağa’da görev yapma fırsatı bulduğum için çok mutluyum. Aliağa, gelecekte de adından çok söz ettirecek çok önemli bir sanayi ticaret bölgesi. Böyle bir yerde biz bankacılara da çok iş düşüyor. Bunun için biz Halkbank Aliağa Şubesi olarak hizmet kalitemizi sürekli arttırmak için çalışıyoruz” dedi.

Halkbank’ın özelleştirilmesi sürecine rağmen yeniden yapılanma ve değişim stratejisi izlediğini kaydeden Müdür M.Suat Baykal, “İzmir’de yer alan tüm şubelerimiz belli bir program dahilinde yeniden yapılandırılıyor. Kısa süre içinde Aliağa Şubemiz de yeni bir çehreye ve daha etkin hizmet verebileceği bir şube iç yapısına kavuşacak” dedi.

Uzun yıllardır İzmir’de görev yaptığını ve bölgeyi çok iyi tanıdığını kaydeden Müdür M.Suat Baykal, “Aliağa Ticaret Odası, yenilikçi ve üyelerinin gelişmesi için büyük çaba sarfeden bir anlayışla hizmet veriyor. Halkbank ve Aliağa Ticaret odası olarak gelecekte önemli çalışmalara imza atacağımızı umuyorum” dedi.

Aliağa Ticaret Odası Başkanı Adnan Saka, Halkbank Şube müdürü Baykal’ın ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek yeni görevinde başarı dileklerinde bulundu.

Halkbank’ın şubelerdeki yeniden yapılan ve değişim stratejisini olumlu bulduğunu kaydeden Saka, Aliağa Şubesinin de en kısa sürede İlçeye daha etkin ve hızlı hizmet verebilecek bir düzenlemeyle hizmetlerini sürdürmesi gerektiğini ifade etti.

M. Suat BAYKAL kimdir:

Halkbank Aliağa Şube Müdürü Suat Baykal, 1956 yılında Siirt'te doğdu. 1980 yılında Hacettepe Üniversitesi İşletme Yönetimi Bölümünden mezun oldu. Çalışma hayatına 1981 yılında Pamukbank T.A.Ş. İzmir şubesinde  memur olarak başladı.  10 yıl süre ile aynı bankanın muhtelif şube ve Bölge Müdürlüğü'nde ara kademede çalıştıktan sonra 15 yıl İzmir'de  sırası ile  Kemeraltı, Altındağ ve Toptancılar Sitesi şubelerini yönetti.

Pamukbank T.A.Ş'nin T.Halk Bankası A.Ş ile birleşmesi sonucu Halkbank camiasına katıldı. M. Suat Baykal, Evli ve iki çocuk babasıdır.