ALTO'dan Kurultay'a heyet gidecek

31.10.2006
Aliağa Ticaret Odası, ilçedeki ticaret erbabı ve sanayicilerin iş potansiyellerini geliştirmek, yatırım olanaklarını arttırmak ve ticari partner bulmaları amacıyla “Dünya Türk İşadamları Kurultayı”na Aliağa’dan ticari heyet götürecek.

Aliağa Ticaret Odası, ilçedeki ticaret erbabı ve sanayicilerin iş potansiyellerini geliştirmek, yatırım olanaklarını arttırmak ve ticari partner bulmaları amacıyla İstanbul’da düzenlenecek olan “Dünya Türk işadamları Kurultayı”na Aliağa’dan ticari heyet götürecek.

18-19 Kasım tarihleri arasında yapılacak olan Kurultaya Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, TOBB ve kurultay başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu, Dışişleri bakanı Abdullah Gül ve devlet bakanı Ali Babacan’ın yanı sıra çok sayıda yerli ve yabancı işadamı katılacak.

Aliağa Ticaret Odası Başkanı ve TOBB Ticaret Odaları Konsey Üyesi Adnan Saka, Dünya Türk İşadamları Kurultayında;  Fuar, İller Yatırım borsası açılışı, paneller ve ikili iş görüşmeleri de yapılacağını hatırlatarak, yeterli talep olması durumunda kurultaya Aliağa’dan heyet görüleceğini söyledi.

Aliağa’nın hızla gelişen sanayi ve ticaret Altyapısıyla İzmir’in metropoldeki en önemli sanayi kenti haline geldiğini kaydeden Saka, “Bölgemizin gelişimine katkıda bulunmak ve bölgemizde ticaret yapıp, mal ve hizmet üreten, yatırım yapan tüm ticaret erbabımızı böylesi dünyayı tanıma fırsatı sunan ve global işbirliği imkanları yaratan fuarlara katılmaya teşvik ediyoruz.” Diye konuştu.

Kurultay kapsamında sanayi, ticaret ve hizmetler sektörlerinde yatırım imkanları ve fırsatları içeren Sektör toplantılarının da olduğunu hatırlayan Saka, “Kurultayda dünyanın çeşitli yerlerinden katılan işadamları ve şirketlerin kurum ve kuruluşların ürün ve hizmetlerini tanıtmak amacıyla fuar açılacak. Şirketlerin katılımcılarla bilgi, deneyim ve vizyonlarını paylaşması ve yeni iş bağlantıları kurulması için fırsat tanımayı amaçlayan  Kurultay fuarı aynı sektörde faaliyet gösterenler profesyoneller için önemli fırsatlar sunacaktır. Üyelerimizin katılıma ilgisi olması halinde Kurultay’a Aliağa’dan ticari heyet götüreceğiz” Dedi.

18-19 Kasım 2006 tarihlerinde yapılacak olan VI. Dünya Türk İşadamları Kurultayı başvuru koşulları ve diğer bilgileri www.dutiv.org.tr adresinden alınabiliyor