KOSGEB Veri Tabanına Kayıt İşlemleri

24.10.2010

Sayın Üyemiz,

KOSGEB Veri tabanına kayıt işlemlerine başlamadan önce 0232 6164151 nolu telefondan Aliağa Ticaret Odası'na ulaşarak NACE Kodunuzu sorunuz.

Yoğun Başvurularla karşılaşan KOSGEB, başvuruların daha hızlı onaylanabilmesi için bazı yeni belgelerin de başvuru dosyasına eklenmesini istemektedir.

Buna göre KOSGEB veri tabanına kaydolmak isteyen Üyelerimiz, Serbest Muhasebeci ve Mali Müşavirlerden aşağıdaki bilgi ve belgeleri eksiksiz olarak tamamlayarak Odamıza ulaştırmaları gerekmektedir:

1. Son Mali yıla (2009) ait toplam SGK Gün Sayısı
  2. Son Mali yıla (2009) ait Net Satış Hasılatı
  3. Son Mali yıla (2009) ait Mali Bilanço Toplamı
  4. Son Mali Yıla ait (2009) Gelir Vergisi Beyannamesi (Şahıslar)
  5. Son Mali Yıla ait (2009) Kurumlar Vergisi Beyannamesi (Şirketler)
  6. Son Mali yıla ait (2009) Bağkur hizmet listesi ve SSK Tahakkuk Fişleri
  7. Amaç, Konu Ve Sermayeyi Gösteren Ticaret Sicil Gazetesi (Odadan)
  8. Son 6 aya ait İmza Sirküleri ya da Noter Onaylı örneği (Şahıslarda Odadan İmza örneği)

KOSGEB Veri tabanı başvurusunda bulunmak isteyen üyelerimizin işlemlerinde bu hususların dikkate alınması hususunda gereğini rica ederim.

Takdir YARIŞ

KOSGEB VERİ TABANI KAYIT İŞLEMLERİ

Öncelikle Şirketinizin KOSGEB destekleri kapsamındaki bir sektörde faaliyet gösterip göstermediğinizi öğreniniz. Aliağa Ticaret Odası'ndan alacağınız dört rakamlı NACE Kodunun bu linkte yer alan sektörler arasında bulunup bulunmadığını inceleyiniz:

KOSGEB Destek Kapsamında olan sektörler ve NACE Kodlarını görmek için tıklayınız:

KOSGEB Veri Tabanına Kayıt bilgilendirme Rehberini indirmek için tıklayınız:

KOSGEB VERİ TABANINA KAYIT OLMAK İÇİN TIKLAYINIZ

DAHA ÖNCE KOSGEB İŞLEMLERİNİZİ YAPTIYSANIZ, VERİ TABANINA ALINIP ALINMADIĞINIZI SORGULAMAK İÇİN TIKLAYIN

DAHA ÖNCE KAYIT OLUP KULLANICI ADI- ŞİFRENİZİ KAYBETTİYSENİZ :

http://destek.kosgeb.gov.tr/RePassword.aspx LİNKİNDEN VERGİ NUMARANIZI GİREREK ŞİFRENİN YENİDEN MAİL ADRESİNİZE GELMESİNİ SAĞLAYABİLİRSİNİZ