ALİAĞA İLÇE EMNİYET MÜDÜRÜ AHMET CAN’DAN ALTO’YA İADE-İ ZİYARET

02.10.2024

Aliağa İlçe Emniyet Müdürü Ahmet Can, görevine başladıktan sonra kendisine hayırlı olsun ziyareti gerçekleştiren Aliağa Ticaret Odası (ALTO) yönetimine iade-i ziyarette bulundu.

ALTO binasında gerçekleşen ziyarette Emniyet Müdürü Ahmet Can’ı, ALTO Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Ertürk ve Yönetim Kurulu Üyesi Arif Güven karşıladı.

Karşılıklı sohbet ortamında gerçekleşen ziyarette, Aliağa Ticaret Odası’nın faaliyetleri ile Aliağa ve bölgenin ekonomik, ticari durumu hakkında karşılıklı görüş alışverişinde bulunuldu.

ALTO Başkanı Ömer Ertürk ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Aliağa İlçe Emniyet Müdürü Ahmet Can’a, Oda olarak kentin güvenliği ve huzuru için gece gündüz mücadele eden emniyet teşkilatının her zaman yanında olduklarını söyledi.