ALTO’DAN ALİAĞA CUMHURİYET BAŞSAVCISI BAŞARAN’A HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ

27.09.2024

Aliağa Ticaret Odası heyeti, Aliağa Cumhuriyet Başsavcısı Serkan Başaran’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Aliağa Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Ertürk, Meclis Başkanı Uğur Akyıldız, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Kemal Erim ve Orhan Ulaşzade ile Yönetim Kurulu Üyeleri Arif Güven, Emin Gürkan ve Himmet Ceyhan göreve yeni başlayan Aliağa Cumhuriyet Başsavcısı Serkan Başaran’ı ziyaret etti.

Ziyarette Aliağa Ticaret Odası heyeti, Cumhuriyet Başsavcısı Serkan Başaran’a hayırlı olsun dileklerini sunarken, çalışmalarında başarı ve kolaylıklar diledi.

Aliağa Cumhuriyet Başsavcısı Serkan Başaran ise, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirirken Aliağa Ticaret Odası heyetine teşekkürlerini iletti.