Vali Köksal ALOSBİ’ye geliyor

09.10.2006
Hafta sonunda 25 ülkenin büyükelçi, konsolos ve diplomatlarının aileleri ile birlikte ziyaret ettiği Aliağa Organize Sanayi Bölgesi (ALOSBİ) 10 Ekim Salı günü İzmir Valisi Oğuz Kaan Köksal’ı ağırlayacak.

İzmir Valisi Oğuz Kaan Köksal 10 Ekim Salı günü Aliağa Organize Sanayi Bölgesi’ne gelerek yapılan çalışmaları yerinde görecek. Saat 14:00’de ALOSBİ’de yönetim Kurulu Başkanı Atıl Akkan ve Aliağa Ticaret Odası Başkanı Adnan Saka tarafından karşılanacak olan Vali Köksal, bölgede süren yatırımları inceleyerek üretim yapan tesislerde incelemelerde bulunacak.