ALİAĞA TİCARET ODASI VE MEDICALPOINT HASTANESİ ARASINDA SAĞLIK İŞ BİRLİĞİ

14.05.2024

Aliağa Ticaret Odası (ALTO), üyelerinin özel hastanelerin verdiği sağlık hizmetlerinden indirimli yararlanmasını sağlayacak bir anlaşmaya daha imza attı.

Aliağa Ticaret Odası, bu kapsamda MedicalPoint Hastanesi ile protokol yaparak, oda üyelerinin ve 1. derece yakınlarının sağlık hizmetlerinden avantajlı olarak faydalanmasını sağlayacak.

Gerçekleştirilen indirim sözleşmesi kapsamında Aliağa Ticaret Odası üyeleri ve 1. derece yakınları; SGK’lı ve Cari Hizmetlerden (Doğum, sünnet, estetik, diş ve özel otelcilik hizmetleri, kampanyalı işlemler hariç) yüzde 20 indirim, Checkup paketlerinden de yüzde 10 indirimli olarak yararlanabilecekler. Bunun yanı sıra MedicalPoint Hastanesi, SGK ile anlaşmalı olduğu tüm branşlarda tamamlayıcı sağlık ve özel sağlık sigortası ile hizmet verebilmektedir.