Ege İhracat Buluşmaları Aliağa'da Gerçekleşti

07.05.2024

Ege İhracatçı Birlikleri ve Ekonomi Gazetesi organizasyonunda; SOCAR Türkiye işbirliğinde, SOCAR Türkiye Aliağa Yönetim Binası Oditoryum’da “Ege İhracat Buluşmaları - Aliağa” paneli düzenlendi.

Açılış Konuşmalarını; SOCAR Türkiye Rafineri ve Petrokimya İş Birimi Başkanı Kanan MIRZAYEV, Türk Eximbank Ege Bölge Müdürü Gülom TİMURHAN ve Ege İhracatçı Birlikleri Koordinatör Başkanı Jak ESKİNAZİ; Oturum moderatörlüğünü Ekonomi Gazetesi Yazı İşleri Müdürü Handan Sema CEYLAN’ın üstleneceği, Ekonomi Gazetesi Yönetim Kurulu Başkanı Hakan GÜLDAĞ, Genel Koordinatör Vahap MUNYAR ve Yayın Kurulu Başkanı Şeref OĞUZ ile Ekonomist Ali AĞAOĞLU’nun panelist olarak katıldığı etkinliğe Aliağa Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Ertürk de katılım sağladı.

Söz konusu panelde ülkemiz ve dünya ekonomisinin durumu, ihracatımıza etkisi ve önümüzdeki dönemde ekonomimize ilişkin beklentiler konuşuldu.
  • Ege İhracat Buluşmaları Aliağa'da Gerçekleşti