ALTO’ya Vergi Haftası ziyareti

29.02.2024

Verginin önemini toplumun her kesimine anlatılması, mükelleflerin bilinçlendirilmesi amacıyla kutlanan vergi haftası, bu yıl 35. kez kutlanıyor.

Aliağa Vergi Dairesi Müdürlüğü, bu yıl 26 Şubat-3 Mart 2024 tarihleri arasında kutlanan 35. Vergi Haftası etkinlikleri çerçevesinde kurum ve kuruluşlara yaptığı ziyaretler kapsamında Aliağa Ticaret Odası’nı ziyaret etti.

Aliağa Vergi Dairesi Müdürü Yücel Aydoğan ile beraberindeki heyeti Aliağa Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Ertürk ağırladı.

Ziyarette verginin önemi, vergi bilinci ve yürütülen çalışmalar hakkında istişarelerde bulunuldu.

ALTO Başkanı Ömer Ertürk, Aliağa Vergi Dairesi Müdürü Yücel Aydoğan nezdinde tüm çalışanların Vergi Haftası’nı kutlayarak, çalışmalarında kolaylıklar diledi.