Menemen Ticaret Odası 100. Yıl Ödülleri sahiplerini buldu

14.02.2024

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanımız M.Rifat Hisarcıklıoğlu’nun katılımıyla düzenlenen Menemen Ticaret Odası “100’üncü Yıl Ödülleri” Takdim Töreni’ne Odamızı temsilen Yönetim Kurulu Başkanımız Ömer Ertürk, Meclis Başkanımız Uğur Akyıldız, Yönetim Kurulu Üyelerimiz Arif Güven, Emin Gürkan ve Himmet Ceyhan ile Genel Sekreterimiz Sezen Akyıldız Gürgen katıldı.

Ödül alan girişimcileri kutlayarak Üretim, yatırım, ihracat yapan, istihdam sağlayan her firmanın bir yıldız olduğunu ve ödülü hak ettiğini belirten TOBB Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu, “100 yıldır üyesine hizmet veren, ilçesine değer katan Menemen Ticaret Odası kurucularını ve emeği geçenleri saygı ve minnetle yad ediyorum” dedi.

• Menemen Ticaret Odası 100. Yıl Ödülleri sahiplerini buldu