Vergo Enerji Sistemleri San. ve Tic. A.Ş. Personel Alımı Hk.

12.02.2024

2022 yılında üretim hacmini daha da büyütmek ve ürün gamını genişletmek için Aliağa/İzmir'de yeni yatırımlarına devam eden Vergo Enerji Sistemleri San. ve Tic. A.Ş. için mevcut ve/veya ileride oluşabilecek pozisyonlarda değerlendirilmek üzere aşağıdaki niteliklere sahip "Takım Arkadaşları" aramaktadır.

Vergo Enerji Sistemleri San. ve Tic. A.Ş. firmasından Odamıza gelen ila şu şekilde:

Üretim Operatörü ve Beden İşçisi pozisyonlarında çalışma arkadaşlarına ihtiyaç duymaktayız.

Büyüyen ve gelişen organizasyonumuzda doğabilecek pozisyonlarda değerlendirmek üzere genel şartlarımız aşağıda yer almaktadır:

• İlgili Meslek lisesi bölümlerinden mezun ya da bu alanlarda deneyim/mesleki yeterlilik belgelerine sahip,
  • Üç vardiyalı çalışma sistemine uyum sağlayacak,
  • Bornova / Bayraklı / Anadolu Caddesi / Çiğli / Menemen / Aliağa 'da ikamet ediyor olmak (Servis güzergahlarımız bu yöndedir.)
  • Görevin gerektirdiği yetkinliklere, eğitim ve donanımına sahip olmak,
  • Resmi dairelere, kurum veya kuruluşlara mecburi hizmet yükümlülüğü bulunmamak,
  • Yalnızca Erkek Adaylar,

Yan haklar ise şu şekildedir:

• Servis (Bornova (Merkezden itibaren), Manavkuyu, Bayraklı, Anadolu Caddesi, Menemen, Çiğli, Aliağa)
  • Yemek
  • Yılda 3 kez Alışveriş Çeki (Ramazan Bayramı, Kurban Bayramı ve Yılbaşı)
  • Mükemmel Vergo'lu Primi
  • Kıdem Primi
  • Ek olarak Doğum ve Eğitim Yardımı

NOT: Aranan şartlara uyan kişilerle 16 Şubat 2024 Cuma günü, saat 14.00'da Aliağa Ticaret Odası Seminer Salonu'nda toplu iş görüşmesi gerçekleştirilecektir. Söz konusu iş ilanlarında aranan niteliklere uyan kişiler ilgili tarih ve saatte görüşmeye katılabilecektir.

Saygılarımızla,

Aliağa Ticaret Odası