Ateş Wind Power Personel Alımı Hk.

12.02.2024

Rüzgar türbinlerine kule ve jeneratör üretimi yapmakta olan İzmir- Bergama'da kurulu Ateş Wind Power firması bünyesinde çalıştırmak üzere aşağıdaki niteliklere sahip personel aramaktadır:

Kaynak Operatörleri

Genel Nitelikler ve İş Tanımı

Rüzgar türbinlerine kule ve jeneratör üretimi yapmakta olan İzmir- Bergama'da kurulu fabrikamızda çalışmak üzere aşağıdaki niteliklere sahip ''Gazaltı Kaynak Operatörü'' ve "Tozaltı Kaynak Operatörü" takım arkadaşları arıyoruz.

• Meslek liselerinin Metal İşleri bölümünden mezun/ustalık belgesine sahip veya Gazaltı/Tozaltı konusunda mesleki yeterlilik belgesine sahip,
  • Gazaltı/Tozaltı kaynak yöntemleri konusunda en az 3 yıl deneyimi olan,
  • Dik ve yan kaynak yapabilen,
  • Erkek adaylar için askerlik ile ilişiği olmayan,
  • 3 vardiya şeklinde çalışabilecek,
  • Tercihen Bergama - Karşıyaka güzergahında ikamet eden/edebilecek, (Bergama, Aliağa, Menemen, Çiğli, Karşıyaka, Bayraklı ve Bornova güzergahında servisimiz vardır).

Üretim Operatörleri

Genel Nitelikler ve İş Tanımı

Rüzgar türbinlerine kule ve jeneratör üretimi yapmakta olan İzmir- Bergama'da kurulu fabrikamızda çalışmak üzere aşağıdaki niteliklere sahip ''Taşlama, Kumlama, Elektrik/Mekanik Montaj, Boya, İmalat, Robot Kaynak, CNC Torna, Kalite Kontrol ve Oksijen Kesim Operatörleri" olan deneyimli takım arkadaşları arıyoruz.

• Meslek liselerinin ilgili bölümlerinden mezun/ustalık veya ilgili alanlarda mesleki yeterlilik belgesine sahip,
  • Üretim süreçlerinde en az 3 yıl deneyimi olan,
  • 3 vardiya şeklinde çalışabilecek,
  • Erkek adaylar için askerlik ile ilişiği olmayan,

NOT: Aranan şartlara uyan kişilerle 16 Şubat 2024 Cuma günü, saat 10.00'da Aliağa Ticaret Odası Seminer Salonu'nda toplu iş görüşmesi gerçekleştirilecektir. Söz konusu iş ilanlarında aranan niteliklere uyan kişiler ilgili tarih ve saatte görüşmeye katılabilecektir.

Saygılarımızla,

Aliağa Ticaret Odası