ALTO YÖNETİMİ YEREL BASIN MENSUPLARIYLA BİR ARAYA GELDİ

20.10.2023

Aliağa Ticaret Odası yönetimi ilçede faaliyet gösteren basın mensuplarıyla kahvaltılı toplantıda bir araya geldi. Kahvaltıdan sonra Aliağa’nın ekonomi gündemi konuşuldu.

Aliağa Ticaret Odası (ALTO) Yönetimi ilçedeki basın mensuplarıyla kahvaltıda bir araya geldi. Kahvaltıya ALTO Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Ertürk, Meclis Başkanı Uğur Akyıldız, Meclis Başkan Vekili Çağdaş Özçelik, Meclis Katip Üyesi Semih Erşan, Yönetim Kurulu Üyeleri Arif Güven, Aslan Erol Mete ve Himmet Ceyhan ile ilçede görev yapan basın mensupları katılım gösterdi.

Aliağa Ticaret Odası Toplantı Salonu’nda yapılan kahvaltının ardından basın mensuplarının sorularını yanıtlayan ALTO Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Ertürk ve Meclis Başkanı Uğur Akyıldız, Aliağa’daki ekonomik durum, bölgede planlanan yatırımlar ve yaşanan sorunlar hakkında bilgiler verdi.

• ALTO YÖNETİMİ YEREL BASIN MENSUPLARIYLA BİR ARAYA GELDİ